Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните дела,

...
Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните дела,
Коментари Харесай

Заркова: Нищо у нас не става без подслушване

" Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните каузи, нито компроматите за враговете на властта, нито управлението на немирни публицисти, магистри, министри, депутати.

А в действителност какво прави сега ген.Атанасов?

Дали прави реклама на партията си, или хвърля умрялата катерица върху покрива на служебното държавно управление, с цел да стартираме да бърчим носове. Надявам се, че прави нещо трето, градивно ". Това сподели пред БНР журналистът от вестник " Труд " Анна Заркова. 

Тя попита на кого служат заменените шефове на служби, откакто са спрели да вървят на работа, когато министър председателят се е сменил. 

" На кого служат? На страната ли? Не! Вероятно служат на Бойко, на неговата партия, на някаква друга корпорация, само че не и на страната. Спирайки да вървят на работа при промяната на едното държавно управление с друго, демонстрираха, че не служат и на НАТО, макар че са натовски служби.

Зарязаха целите на НАТО, световните закани, това, че на крачки от нас се води война. Пет пари не дадоха и за целите на Европейския съвет за сигурност. Пуснаха си голям неплатен отпуск ", добави журналистът в предаването " 12+3 ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР